TNMs språk och inställning

Skulle det hända att du dricker trots att du bestämt dig för att inte göra det under en tid, är det ett utmärkt tillfälle att lära dig något nytt, att samla mer information kring det som triggar dig att dricka. Därför kallar vi sådana tillfällen för „datapoints“ och ingenting annat. Nä, det är inte så kul när de inträffar, men det är ingen katastrof och du hamnar inte i någon skamvrå. Tillsammans tar vi reda på vad det var som fick dig att vilja dricka och använder den informationen för att hantera framtida situationer på ett bättre sätt. Kom ihåg, det du sätter in i din kunskapsbank går aldrig förlorat och utdelningen kommer med tiden, med ränta! Vägen är inte alltid spikrak, eller som någon sade: den ser snarare ut som en tallrik utspilld spaghetti! Den är ändå mödan värd.

Om du har försökt dra ner på ditt drickande men inte lyckats, har du antagligen klandrat dig själv och känt djup skuld och skam. Det är de absolut sämsta medresenärer du kan ha! Det är dags att lämna dem bakom dig och öppna upp för en medkännande och ömsint inställning till dig själv.

Några av våra ledord är hopp, självmedkänsla, nyfikenhet, makt och frihet. På dina villkor.

At This Naked Mind, we prioritize a lifestyle centered on wellness and personal growth. As a certified alcohol coach at TNM I share a commitment to maintaining an alcohol-free existence, preferring and embracing the joys of alcohol-free living.

TOP

Prenumera på mitt nyhetsbrev!

* måste fyllas i
Jag lovar, det kommer inte drälla in mejl från mig! Nyhetsbrevet skickar jag ut varannan vecka och du kan avregistrera dig när som helst.