Gratismaterial fullproppat med värdefullt innehåll!

Jag delar gärna med mig av bra tips, taktiker och läsvärt material som du kan ha glädje och nytta av när du utforskar hur ett liv med mindre eller ingen alkohol alls kan se ut.

När du har laddat ner ditt gratismaterial, hamnar du automatiskt i min adresslista och får även mitt nyhetsbrev. Vid sidan av personliga betraktelser, kloka ord och skoningslösa nedslag i en kultur där alkoholen höjs till skyarna, förmedlar nyhetsbrevet kunskap och fakta kring alkohol – utan pekpinnar eller moralkakor.

Eftersom jag är mån om att inte dränka dig i utskick, kommer mitt nyhetsbrev för närvarande enbart ut varannan vecka. Du kan närsomhelst avregistrera dig från alla min utskick

Nyfiken på ett break från alkohol? Så förbereder du dig, 5 tips!

Här kan du hämta min guide „Nyfiken på ett break från alkohol? 5 sätt att förbereda sig“. Inom ett par minuter får du ett mejl med PDF:en. 

I den här broschyren får du fem superbra tips på hur du kan förbereda dig inför ett
uppehåll från alkohol. Det är tänkt som ett sätt att kratta litet i manegen så att en
tidsbestämd paus från alkoholen inte ska kännas så skrämmande (som det gjorde för
mig alla gånger jag tänkte att jag borde sluta men aldrig kom mig för…)

Inom ett par minuter får du ett mejl där du kan ladda ner PDF:en (och du, kolla även i din skräppost så att den inte hamnar där av misstag!).

Gäst hos Klimakteripodden! Lyssna du med!

Jag har haft förmånen att få gästa Åsa Melin i Klimakteriepodden där vi samtalar kring alkoholens effekter i allmänhet och i klimakteriet i synnerhet.

Så här beskriver podden avsnittet:

“Charlotta Gustavsson är alkoholcoach med egen erfarenhet men utan pekpinnar. Hon poängterar kunskap och att man tänker över hur man vill må och vara när alkoholen inte har en roll i vardagen. Och sedan, hur kommer jag dit? Sluta försök sluta dricka. Skaffa dig kunskap om vad alkohol gör med din kropp och ditt liv och bestäm sedan hur du vill ha det.

Charlotta berättar öppenhjärtligt om hur hon gick från en ”normal” konsumtion till att hamna i ett mönster där hon började smyga med sitt drickande och vad det var som gjorde att hon bestämde sig för att ta en paus.

Ett tänkvärt avsnitt som ger upphov till tankar kring hur samhället och vi själva förhåller oss till alkohol. Innehållet handlar också om hur alkohol har en roll i mångas liv och vilken påverkan alkohol har på humör, sömn, vikt och skelettets hållfasthet.”

Du kan lyssna på avsnittet där du brukar lyssna på poddar, eller direkt på Klimakteriepoddens hemsida. Avsnittet sändes den 23 augusti 2023.

Sex viktiga saker du bör känna till om kontrollerat drickande (enligt vetenskapen) E-bok av Annie Grace

Den här fantastiska publikationen av Annie Grace är ett måste om du vill veta varför 
det är så svårt att lära sig dricka kontrollerat (eller måttligt). Annie Grace tar upp
sex viktiga saker som, enligt vetenskapen, påverkar vår förmåga att dra ner på
drickandet när vi väl har utvecklat ett beroende.

Skriv ett kort mejl till: coach@charlottagustavsson.com så skickar jag dig PDF:en!

Att återta kontrollen över alkohol
utan att använda viljestyrka

I den här broschyren beskriver jag mer övergripande den metod jag använder i min coachning, för vem den passar och varför den fungerar.

Skriv ett kort mejl till: coach@charlottagustavsson.com så skickar jag dig PDF:en!

TOP

Prenumera på mitt nyhetsbrev!

* måste fyllas i
Jag lovar, det kommer inte drälla in mejl från mig! Nyhetsbrevet skickar jag ut varannan vecka och du kan avregistrera dig när som helst.