21 dagar utan alkohol

Få hjälp att komma igång med ett break från alkohol!

Ett helt oslagbart sätt att förändra sin relation till alkohol är att göra ett tidsbegränsat uppehåll och samla kunskap och erfarenhet samtidigt som man ger sig själv en chans att återhämta sig fysiskt och psykiskt från ett regelbundet och kanske långvarigt drickande.

Med det här programmet kommer du enkelt igång med en paus från alkohol i tre veckor. När du startar programmet får du omgående ett första introduktionsmejl (kolla din skräppost om det inte kommit inom 5-10 minuter!). Dagen efter börjar programmet och din första alkoholfria dag.

Runt 24 timmar efter att du anmält dig dyker Dag 1-mejlet upp i din inkorg och sen följer de övriga mejlen ungefär vid samma tidpunkt varje dag. Vill du t.ex. att din första alkoholfria dag ska vara en måndag, anmäler du dig på söndagen innan. Vill du ha dem tidigt på dagen, anmäler du dig tidigt!

Varje mejl tar upp ett specifikt ämne och alla mejl innehåller antingen en kort videofilm, en ljudfil, eller så är det en dag för enbart reflektioner kring ett särskilt tema. Jag tar bland annat upp alkohol och stress, alkohol och sömn, att hantera sug, fysisk rörelse eller olika aspekter av svårigheterna med att försöka dricka kontrollerat.

Tanken är att varje dag ska ge dig nya insikter kring alkohol och samtidigt motivera dig att inte dricka under tre veckor. Ta det här precis för vad det är, ett break (eller ett lekfullt experiment!), inte en livstidsdom! Hur du väljer att gå vidare efter de här veckorna bestämmer du då, inte nu!

OBS!

Det här programmet är inte avsett för personer med ett kliniskt (fysiskt) beroende av alkohol! Om du misstänker att du är fysiskt beroende av alkohol måste du ta kontakt med en vårdgivare eller specialist för en kontrollerad avgiftning.

 

21 dagar
utan alkohol

Programmet som kan
förändra ditt liv

Sagt om programmet

Mary

Programmet har varit fantastiskt stärkande och fyllt av tillit. Helt fritt från skuldbeläggning. Snällt mot en själv. Positiv uppläggning.

5/5

Monica

Prova, känn skillnaden, förkasta eller ta det till dig! Ditt liv kommer att förändras!

5/5

Ingalill

Ett fantastiskt sätt att komma igång och minska sitt drickande och reflektera över sina alkoholvanor.

5/5

Britt

Att få mailen varje dag var något jag ”längtade” till. Jag har inte haft det minsta sug efter alkohol. När jag varit på tillställningar har jag druckit alkoholfritt även fast mina vänner druckit alkohol. Har fått mycket mer energi, bättre självkänsla, sen får framtiden visa om jag kommer dricka nåt nån gång. Tack för ditt stöd.

5/5

Helena

Har redan rekommenderat programmet till två personer med motiveringen att man får en sån tydlig insikt i hur alkoholen styr även om man enbart dricker på helgerna. Bra och nyttig information även om man man bara vill dra ner på sitt alkoholintag utan att sluta dricka helt.

5/5

June

Smart upplägg, enkelt men så effektivt. Man känner sig förstådd, men ändå pushad.

5/5

Lotta

Det har varit så innerligt bra så egentligen vill jag bara ha mer! 

Charlotta är är galet bra! Fantastisk röst att lyssna på, intressant innehåll och korta bra avsnitt.

5/5

Lisa

Perfekt att det bygger på fakta, att synen på den som dricker för mkt/för ofta, är ödmjuk och absolut inte dömande, att hela idén är stöttande, inte tvingande på ngt sätt, att det är mycket värt att ge sig själv den chansen, man kan alltid kliva av och att du är inspirerande och verkligen känns som en vän!

5/5

Camilla

Gör det bara. Det kan förändra hela ditt liv till det bättre.

5/5

Kerstin

Så bra och motiverande, utan pekpinnar!

5/5

Lena

Bra balans på allt. Men dina videos när du talar direkt till mig älskar jag. Fler sådana.

Att progammet är lätt att följa, inspirerande i sitt tilltal, inte dömande. Och att det är något annat än AA. Gillar hur kunskapsbaserat det är och fokuset på att det inte är individen det är fel på utan alkoholen.

5/5

Anna

Ett program som bygger på vetenskap kring hjärna/alkohol/beroende. Hoppfullt utan pekpinnar och skambeläggande. Handlar om att ändra sitt mindset och hitta nya tekniker/strategier för att ersätta alkoholens roll.

5/5

Karina

Programmet fick mig att reflektera och tänka efter tack vare alla innehållsrika mail jag fick varje dag.

5/5

Linda

Detta har varit perfekt!

Det har verkligen hjälpt mig att förändra mitt beteende gentemot alkohol och personligen är jag så klar med det giftet som jag bedövat mig själv med i åratal. Tusen Tack Charlotta, en räddande ängel kallar jag dig 🤎 Ett mirakel att du ploppade upp i mitt flöde på Instagram, när jag som mest behövde det och kroppen skrek hjälp mig!

5/5
5/5
TOP

Prenumera på mitt nyhetsbrev!

* måste fyllas i
Jag lovar, det kommer inte drälla in mejl från mig! Nyhetsbrevet skickar jag ut varannan vecka och du kan avregistrera dig när som helst.