21 dagar utan alkohol

Få hjälp att komma igång med ett break från alkohol!

Ett helt oslagbart sätt att förändra sin relation till alkohol är att göra ett tidsbegränsat uppehåll och samla kunskap och erfarenhet samtidigt som man ger sig själv en chans att återhämta sig fysiskt och psykiskt från ett regelbundet och kanske långvarigt drickande.

Med det här programmet kommer du enkelt igång med en paus från alkohol i tre veckor. När du startar programmet får du omgående ett första introduktionsmejl (kolla din skräppost om det inte kommit inom 5-10 minuter!). Dagen efter börjar programmet och din första alkoholfria dag.

Runt 24 timmar efter att du anmält dig dyker Dag 1-mejlet upp i din inkorg och sen följer de övriga mejlen ungefär vid samma tidpunkt varje dag. Vill du t.ex. att din första alkoholfria dag ska vara en måndag, anmäler du dig på söndagen innan. Vill du ha dem tidigt på dagen, anmäler du dig tidigt!

Varje mejl tar upp ett specifikt ämne och alla mejl innehåller antingen en kort videofilm, en ljudfil, eller så är det en dag för enbart reflektioner kring ett särskilt tema. Jag tar bland annat upp alkohol och stress, alkohol och sömn, att hantera sug, fysisk rörelse eller olika aspekter av svårigheterna med att försöka dricka kontrollerat.

Tanken är att varje dag ska ge dig nya insikter kring alkohol och samtidigt motivera dig att inte dricka under tre veckor. Ta det här precis för vad det är, ett break (eller ett lekfullt experiment!), inte en livstidsdom! Hur du väljer att gå vidare efter de här veckorna bestämmer du då, inte nu!

OBS!

Det här programmet är inte avsett för personer med ett kliniskt (fysiskt) beroende av alkohol! Om du misstänker att du är fysiskt beroende av alkohol måste du ta kontakt med en vårdgivare eller specialist för en kontrollerad avgiftning.

 

21 dagar
utan alkohol

Programmet som kan
förändra ditt liv

TOP

Prenumera på mitt nyhetsbrev!

* måste fyllas i
Jag lovar, det kommer inte drälla in mejl från mig! Nyhetsbrevet skickar jag ut varannan vecka och du kan avregistrera dig när som helst! OBS! Kolla din spam om du inte får ett välkomstmejl inom kort!